×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Burhan Sakallı' dan sert uyarılar sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz günlerde bütçe görüşmeleri devam ederken Meclis bahçesinde düzenlenen ve organizasyonunu Ak Parti Diyarbakır milletvekili Suna Kepolu Ataman'ın yaptığı yemek ikramı ülke genelinde eleştirilere sebep olmuştu.

Yaşam Gündem Spor 15/12/2023 13:11 15/12/2023 13:12

A- A+

Soner Güncan/ Eskişehir

Geçtiğimiz günlerde bütçe görüşmeleri devam ederken Meclis bahçesinde düzenlenen ve organizasyonunu Ak Parti Diyarbakır milletvekili Suna Kepolu Ataman'ın yaptığı yemek ikramı ülke genelinde eleştirilere sebep olmuştu.

Konu ile alakalı bir açıklama yapan Ataman “Ben gösterişten asırlarca uzak kalmış Diyarbakır halkının malumu, bir ailenin Mahmut AĞANIN kızıyım. Mecliste bütçe görüşmeleri esnasında her partiden Milletvekillerinin yaptığı gibi ben de bir ikramda bulunmak istedim. Meclis işleyişi içinde ikram günüm Salı günü akşam 18:00 olmasına rağmen bir muhterem Milletvekilimizin meclis kürsüsünde rahatsızlanması nedeniyle ikramımızı ertesi gün yani çarşamba günü saat 14:00’e erteledik. Tüm parti gruplarını ve meclis çalışanlarını kapsayacak şekilde Diyarbakırımızın coğrafi işaretli ürünlerini ikram etmek üzere hazırlıklarımızı yaptık. Yaptığımız bu ikramda gösteriş yoktur alayiş yoktur. Bu ülke insanına has misafirperverlik vardır ve bir Diyarbakırlı olarak misafiri olan hürmetimiz gereği doğal olarak hemen herkesle de bire bir ilgilendim. Bütün parti gruplarının davetimize icabet etmesinden de çok mutlu oldum. Gerçi böyle bir iddiada bulunulmadı ama ben yine de söyleyeyim. Sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında ima edilmeye çalışılan kasıtlı haberlerin aksine Kamu kaynaklarının bir kuruşu dahi bu işe dahil edilmemiştir. Herkes bilir ki; benim karakterim ve asaletim böyle bir şeye müsaade etmez. İyi niyetle meselenin farkında olmadan tenkitte bulunan vatandaşlara arkadaşlara saygı çerçevesinde bunu arz etmeyi uygun gördüm.” ifadelerini kullandı.

Şehirde Odunpazı Bölgesinde hayalleri gerçeğe dönüştüren ve yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin gönlünü kazanan, bugünkü Odunpazarı' nın mimarı, Odunpazarı Belediyesi Eski Başkanı ve eski MYK üyesi Burhan Sakallı bahsi geçen organizasyon ile alakalı, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olan Burhan Sakallı' nın paylaşımına hemen her siyasi görüşten insanlar tarafından destek yağdı.
Sakallı paylaşımında " Yaptığınız şey, kelimenin en hafif tabiriyle düşüncesizlik, had bilmezlik, milletten memleketten habersizlik ve aymazlık!" ifadelerine yer verdi.

Yüzlerce paylaşım ve yorum alan ifadeler sosyal medyada gündem oldu.
Ekonomik şartların zorlaştığı şu günlerde Burhan Sakallı' nın kendi camiasından dahi olsa yapılan hatalı davranışları eleştirmesi kendisine olan saygı ve sevgiyi bir kez daha artırdı.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ
SON HABERLER

haber yazılımı | Copyright © 2024