×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Soner GÜNCAN

DERİN SULAR

Her hayır kapısının anahtarı besmele ile başlayalım söze;

Bismillahirrahmanirrahim.

Sonrasında ise bir sünnet ile devam edelim. Ebu Hureyre r.a' dan nakille Resulullah sallallahu aleyhi vesellem şöyle buyurdu:’’ İman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. Size yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir iş göstereyim mi? Aranızda selamı yayın’’ (m194 Müslim İman 93)

Sevgili okur;

yeni kurulan gazetemizde zaman zaman ben de sizlere ‘’Derin Sular’’ adlı köşemden sesleneceğim. Yazar kadromuzu inceleme fırsatı buldu iseniz bu güzel memleketin farklı köşelerinden, farklı ideolojilerinden insanlar göreceksiniz. Ve bu çok sesliliğin ortak paydası tek bir ses, bu güzel coğrafyada yaşamış Yunus Emre k.s ‘nin dediği gibi ‘’Yaradılanı severiz, Yaradandan ötürü olacak. Elbette eleştiriler, farklı yorumlar olacak ama yerelde ve ulusalda biz üslup olarak sevgi dilini kullanacağız. Kimi zaman bir gönül dostu ile Kent Park’ta buluşup, yemyeşil ağaçlara bakarak, Porsuk Çayı’nın eşsiz manzarasında çayımızı yudumlayıp röportajlar yapacak kimi zaman da aynı damacanadan yıllarca su içmiş arkadaşlarımızla buluşmak için randevu yerine giderken sıkışan trafikteki gerginliği söylemlerimize yansıtmadan sohbetler edeceğiz ve bu sohbetleri sizlerle gerek Elçi Medya Youtube kanalımızdan gerekse, internet sitemizden paylaşacağız. Dünya genelindeki pandemi atlatılır ise şehrimizin milletvekilleri ile (şu an kısıtlamalara tavizsiz uyarak evden dışarı pek çıkmıyorlar) sohbet edecek, sizlerin de merak ettiği soruların cevaplarını almaya çalışacağız.

Sevgili okur;

ülkemizin ekonomik, kültürel, sosyal yönden birçok ülke gibi zorlu dönemeçlerden geçtiği bugünlerde bizleri moralman mutlu edecek, diri tutacak, gönlümüzü hoş edecek güzel şeyler de oluyor. Bunları da paylaşırken mutlu olacağız, huzurlu olacağız yani bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.

Sevgili okur;

her ne olursa olsun bir habere çoklu pencerelerden bakıp, araştırıp, elbette kendi yorumlarımızı da katarak sizlerle paylaşacağız. Teknolojinin verdiği imkanları sonuna kadar kullanıp sizlere en kısa zamanda şehrimizin, ülkemizin, dünyanın haberlerine elçilik edeceğiz.

Ahir kelam;

Eskişehir'den ulusala göz kırpan Elçi Haber’in marka değerini yükseltmede sağlayacağınız katkıdan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle mübarek fıtır bayramınızı kutluyor, hayırlı bereketli günler diliyorum. Yeniden buluşmak umudu ile ...


Soner GÜNCAN

YORUM YAPIN

haber yazılımı | Copyright © 2024