×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Soner GÜNCAN

Eski Ülkü Ocakları Başkanı olarak söylüyorum ''Devlet Bahçeli bu ülke için olumlu tek bir şey yapmamıştır!''

Eski Ülkü ocakları Başkanı olarak söylüyorum
 "Devlet Bahçeli bu ülke için olumlu hiçbir şey yapmamıştır!"

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Yozgat’ta yaptı mitingde; Bahçeli’nin bugüne kadar bu memlekete herhangi bir faydası dokunmadığını ifade ettiğine tanık olduk.
Evet Ali Babacan’a bu konu hakkında sonuna kadar katılıyorum. Devlet Bahçeli bugüne kadar bu ülke adına hayırlı tek bir şey yapmış değildir.

Hatta bu işte o kadar mahirdir ki bırakın olumlu bir şey yapmayı zatıali yüzünden ülke birçok zorluğa göğüs germek zorunda kalmış, yapmak istediği şeyleri yapamamış, beklentileri karşılayamamıştır. Bu ülkeyi yöneten insanları da her zaman zora sokmuş, hiç güven vermemiş hatta düşman edinilecek kadar tehlikeli olmuştur.

Sayın Babacan’ın ilk kez doğru bir tespit yaptığının şaşkınlığını yaşarken Devlet Bahçeli’ nin daha da tehlikeli olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak Ali Babacan’ ın daha fazla çaba sarf ederek bu oyunu bozması gerektiğini düşünmekteyim.
Düşünsenize ardında sayıları milyonları bulan deliler ordusu ile bir bakışıyla yüzbinlerce genci ayağa kaldıracak bir liderden bahsediyoruz. Ve sahip olduğu bu gücü oluşturan milyonlar için de bu ülke namına tek bir olumlu şey yapmadıklarını bilhakis düşmanlık ettiklerini de söyleyebiliriz.
Ali Babacan; Devlet Bahçeli hakkında sözlerine şu şekilde devam ediyor Yozgat mitinginde:
Bildiği tek şey: Öfke, nefret, şiddet. Bir ayağı siyasetin, bir ayağı şiddetin içinde.

Sayın Babacan bu konu hakkında da doğru tespitler yapıyor.
‘’Parmak sallayanın parmağını kırarız’’ bu sözler Devlet Bahçeli’ye ait.
 Kumpas hazırlayanların tezgahını başlarına geçiririz, bedelse de öderiz. Bu söz de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ ye ait.

Hem de faydalı tek bir iş yapmadığı ülkenin büyükelçisine ithafen söylüyor halkın gözünün içine bakarak. Babacan haklı, apaçık tehdit ediyor Devlet Bahçeli, tek bir faydası olmadığı ülkeyi.
Daha öyle tehditleri var ki Devlet Bahçeli’ nin akıllara zarar. Öfke saçıyor resmen Bahçeli.
Babacanın sözlerine katıldığımı bir ülkücü olarak yineliyorum. Evet Devlet Bahçeli Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ ın dediği gibi bugüne kadar bu memlekete herhangi bir faydası dokunmamış hatta ekliyorum zararı olmuştur. Çünkü Devlet Bey Türk’tür, devlet adamıdır, Türkiye aşığıdır. İngiltere’ ye karşı da hiçbir zaman faydalı bir şey yapmamıştır asla da yapmayacaktır.

Türkiye sevdalısı, bilge lider Devlet Bahçeli’nin ellerinden öper Cenab-ı Allah’ tan sağlık, sıhat, afiyet dilerim. Allah onu başımızdan eksik etmesin.

 

YORUM YAPIN

haber yazılımı | Copyright © 2024