×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kırgız-Özbek Sınırında Gelişme !

1 Eylül 2023'ten itibaren devlet sınırının Kırgız-Özbek kesiminde yer alan otoyol kontrol noktalarının operasyonu yeniden başlatıldı.

Gündem Türk Dünyası Özbekistan Kırgızistan 04/09/2023 15:35 04/09/2023 15:35

A- A+

1 Eylül 2023'ten itibaren devlet sınırının Kırgız-Özbek kesiminde yer alan Kara-Bagış-otoyolu ve Bek-Abad- otoyolu kontrol noktalarının operasyonu yeniden başlatıldı.

1 Eylül 2023'ten itibaren devlet sınırının Kırgız-Özbek kesiminde yer alan Kara-Bagış-otoyolu ve Bek-Abad- otoyolu kontrol noktalarının operasyonu yeniden başlatıldı. Kırgız Cumhuriyeti Devlet Ulusal Güvenlik Komitesi'nin Sınır Teşkilatının basın servisi tarafından bildirildi.
Kara-Bagış- otoyolu kontrol noktası Oş bölgesinin Aravan ilçesinde bulunuyor.
Kara-Bagış- otoyolu kontrol noktası iki yönlü bir kontrol noktası statüsünde, yalnızca Kırgızistan ve Özbekistan vatandaşları tarafından ve yalnızca yaya olarak, araç kullanmadan, ayrıca kargo, mal ve hayvan olmadan kişisel kullanım eşyaları ile geçilebilir.
"Bek-Abad- otoyolu" kontrol noktası Celal-Abad bölgesinin Suzak ilçesinde yer almakta.
Kontrol noktası "Bek-Abad- otoyolu" çok taraflı bir kontrol noktası.
Kontrol noktasından hem Kırgızistan, Özbekistan hem de üçüncü ülke vatandaşları ve hafif araçlar, milliyetlerine bakılmaksızın, kişisel kullanıma yönelik mallar hariç, mal, eşya ve hayvan taşımadan geçebilecek.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ
SON HABERLER

haber yazılımı | Copyright © 2024