×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Savunma Sanayisinin Gözdesi : TOGAN !

TEKNOFEST fuarında, yeni gözcü İHA TOGAN tanıtıldı.

Gündem Bilim-Teknoloji Türkiye Türk Dünyası 30/08/2023 16:54 30/08/2023 16:54

A- A+

TEKNOFEST fuarında, yeni gözcü İHA TOGAN tanıtıldı.

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ, Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST'te insansız hava aracı sistemlerini ve deniz platformlarını tanıttı.
Fuarda tanıtılan ürünlerden gözcü insansız hava aracı TOGAN, kısa süre önce yapılan ilk ihracatının ardından bu başarısına yeni bir ülkeyi ekledi. TOGAN ilk ihracatındaki gibi Afrika'daki bir diğer ülkenin yolunu tuttu.
STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz, TEKNOFEST'in Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'ya konuk olduğuna dikkati çekti.
Festivale beklenenden fazla ilgi olduğunu ve etkinliğin yoğun geçtiğini belirten Güleryüz;
"TEKNOFEST, katıldığımız etkinlikler arasında bizi en fazla heyecanlandıran. Gençlerimiz, yaşlılarımız herkes burada. Vatandaşlarımız çok yoğun ilgi gösteriyor. Onların heyecanlarını hissedebilmek, yaptıklarımızı gösterebilmek, ülkemizde, savunma sanayisinde yapılanlarla gurur duyabilmelerini sağlayabilmek ve geleceğimizin garantisi gençlerin savunma sanayisine ilgisini çekebilmek açısından TEKNOFEST gerçekten çok etkin bir platform. STM olarak ilk günden itibaren çok aktif bir katılım gösteriyoruz. Çok yoğun ilgi var, çok heyecanlıyız. Keyifle devam ediyoruz."
İfadelerini kullandı.
Taktik seviye keşif, gözetleme ve istihbarat görevlerinde kullanılmak üzere üretilen TOGAN, özgün uçuş kontrol sistemi ve görev planlama yazılımına sahip. Otonom şekilde havada görev değişimi/devri yapabilen TOGAN, operatörlere kesintisiz ve uzun süreli gözetleme imkanı sunuyor.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ
SON HABERLER

haber yazılımı | Copyright © 2024