×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

TİKA Program Koordinatörü, Bakanlar Kurulu’nda Kabul Edildi.

TİKA’nın Kırgızistan’daki Program Koordinatörü Osman Usta, görevini tamamlamasının ardından Bakanlar Kurulu’nda Kabul Edildi.

Gündem Ekonomi Türk Dünyası Kırgızistan 19/08/2023 13:31 19/08/2023 13:31

A- A+

TİKA’nın Kırgızistan’daki Program Koordinatörü Osman Usta, görevini tamamlamasının ardından Bakanlar Kurulu’nda Kabul Edildi.

Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Edil Baysalov, Türk İş birliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) Kırgız Cumhuriyeti'ndeki Program Koordinatörü Osman Usta'yı üç yıllık görevinin sona ermesi ve yurda dönüşü sebebiyle kabul etti.
Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Edil Baysalov, ülke koordinatörü olarak yaptığı çalışmalardan dolayı Sayın Osman Usta'ya teşekkür etti ve Kırgızistan ile Türkiye arasında yeni bir dostluk ve iş birliği köprüsünün kurulmasına katkısını takdir etti.
TİKA, iki ülke arasındaki geleneksel kardeşlik ilişkilerini güçlendirerek Kırgızistan'ın sosyo-ekonomik kalkınması alanında birçok önemli projeyi hayata geçiriyor.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ
SON HABERLER

haber yazılımı | Copyright © 2024