×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Ekonomi Sağlık Spor Türk Dünyası Kültür Sanat

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

DSP Cumhur İttifakı’na Katılacak

Ak Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi’nden oluşan ve Vatan Partisi’nin de dışarıdan destek verdiği Cumhur İttifakı’na Demokratik Sol Parti ve ANAP'ın katılacağı iddia edildi. 

Gündem Türkiye Türk Dünyası 09/03/2023 14:37 09/03/2023 14:38

A- A+

Ak Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi’nden oluşan ve Vatan Partisi’nin de dışarıdan destek verdiği Cumhur İttifakı’na Demokratik Sol Parti ve ANAP'ın katılacağı iddia edildi. 


Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve  Büyük Birlik Partisi’nden oluşan Vatan Partisi’nin de dışarıdan destek verdiği Cumhur İttifakı’na  Demokratik Sol Parti ve ANAP’ın da katılacağı iddia edildi. 

Kulislerden gelen son haberlere göre AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı'na Anavatan Partisi ve Demokratik Sol Partide katılacak. Katılım süreciyle ilgili önümüzdeki günlerde adım atılması bekleniyor. Daha önce canlı yayında sorulan " Millet İttifakı'nı ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek misiniz?" sorusuna, "Ülkenin bekasını sıkıntıya sokacak bazı girişimler varsa DSP o çalışmaların bırakın içinde olmayı, kenarında dahi olmaz" yanıtını veren Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal'ın Cumhur İttifakında yer alacağı iddiaları siyasi arenayı kızıştırdı. İlerleyen günlerde katılımın gerçekleşmesine dair adımların atılacağı tahminleri yürütülüyor.

YORUM YAP

RÖPORTAJLAR TÜMÜ
SON HABERLER

haber yazılımı | Copyright © 2024